Svenskt kreditkort

Min gamla bank (Sparbanken Öresund) har gått samman med Swedbank, så jag har fått nya kort och sånt. Men jag fick aldrig något nytt kreditkort. Jag var inte hemma i höst, och hade ingen möjlighet att logga in på banken sedan tidigare, eftersom BankID inte har stöd för Linux.

När jag var hemma över jul var jag på banken och frågade, och de beställde ett nytt kreditkort till mig, men inte heller det kom fram. Jag har angivit min mammas adress, eftersom de inte skickar saker utomlands.

Jag var inne på banken igen, och det visade sig att deras kreditkortsutgivare de inte kunde skicka ut något kreditkort eftersom jag var utvandrad, de kunde inte skicka till någon annan adress än folkbokföringsadressen. Mitt bankkort hade Swedbank skickat till den adress jag angivit, men kreditkkortet gick visst inte att skicka på samma sätt.

Så nu betalar jag för ett kreditkort som jag inte kan få skickat till mig. Men om jag vill ha internetbanken och bankkort för sig, så skulle jag bara spara 2kr i månaden, så jag låter tjänsterna vara som de är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *