Flytta möbler – alltid lika kul

Påsken har firats på bästa möjliga sätt genom att flytta möbler och grejor till Tyskland. Som vanligt upptäcker man att man har för mycket. Måste göra av med något innan nästa flytt – det lovar man väl varje gång man flyttar iof.

I alla fall. Flög hem torsdag, började packa ner grejor på eftermiddagen, hämtade släp och fick hjälp av min bror, Ebbe och Vinh. Stort tack för hjälpen. Vi var klara med nerpackning och inpackning i släpet vid 22.30 typ.

Sen hem till mamma och sova, upp 07 på långfredagen och äta frukost och sen åkte jag och min bror mot Tyskland över H-H och R-P. Det är en erfarenhet att bila genom Tyskland och vara en bromsklots. Vi låg i 80-90  med släpet. Vi hade tur med trafiken, ingen Stau i vår färdriktning. Det var knappt några lastbilar ute på vägarna. Det märktes att det var helgdag. Vi var framme i Darmstadt vid ungefär 23, men då hade klubben som finns i samma hus redan öppnat och det stod en Corvette parkerad utanför, så det var inte riktigt läget att börja packa ur då, så vi åkte till hotellet och sov istället.

Vi satte igång med urpackningen 07 lördag morgon. Var färdiga och åkte 09.40. Det flöt på bra på hemvägen också, men i Helsingör fick vi vänta 50 min innan färjan kom. Vi var hemma i Ängelholm 01.00.

På vägen fick vi se en ett par ferraris, och andra fina bilar susa om oss. Den mest exotiska var nog teslan.

Idag söndag har vi bara lämnat tillbaka släpet och firat påsk. Jag har varit några timmar i lägenheten och börjat städa litegrann också.

Imorgon ska jag tillbaka till Darmstadt, och där har jag ju en del att stå i. Och så jobbar jag igen på tisdag. Det är jätteroligt att flytta 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *